Duurzame wintermarkt

26 november, 2023 @ 12:00 - 16:00

Na het succes van vorig jaar organiseren we op de middag van 26 november weer een Duurzame wintermarkt!

Het belooft weer een gezellige markt met allerleid prachtige handgemaakte producten te worden. Voor iedereen en elke portemonnaie wat wils. Je vindt er onder andere kleding, een lekker hapje, honing, jam, tassen, sieraden, glas in lood, kunst en veel gezelligheid

De huiskamer staat er onder andere met een ‘vanaf 50 cent tafel‘ waar je speelgoed, homemade appelmoes, zelfgemaakt haak- en breiwerk, bietjes op zuur en ander leuks kunt kopen. Wat je van deze tafel koopt, komt ten goede aan onze activiteiten en/of een gratis maaltijd of koffie aan een buur die het minder breed heeft.

We verloten we een prachtige deken die door de breidames van de breimiddag gemaakt is. Ken je iemand die je wel een warme deken gunt? Schrijf zijn/haar naam op een lootje en stop het in de bus op de bar of mail het ons.  Om 15.30 uur wordt de winnaar getrokken.

Zien we je de 26e?

 

OP DE AGENDA

 • Week zonder afval
  zaterdag 25 mei @ 10:00

  In de Week zonder afval kun je inspiratie opdoen hoe je je leven met minder afval in kunt richten. Er is een divers programma, kom luisteren en/of meedoen!

 • Zero Waste Lentemarkt
  zondag 26 mei @ 13:00

  In navolging op de gezellige Wintermarkt organiseren we op 26 mei een Zero Waste Duurzame Lentemarkt.

  Binnen tref je kraampjes met o.a. 2e hands kleding, zeep, tassen, sieraden, houtproducten van onze eigen Circulaire Stadswerkplaats, soep en koek van eigen deeg en leuke workshops / activiteiten

 • LEGO Bouwmiddag (9-12jr)
  zondag 26 mei @ 14:00

  Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

 • Répair Café
  maandag 27 mei @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn onze repairders aanwezig voor reparaties van kapotte zaken. Loop gerust even binnen met apparaten speelgoed, kleding waaraan iets gemaakt moet worden.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 27 mei @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!