Duurzame wintermarkt

zondag 26 november @ 12:00 - 16:00

Na het succes van vorig jaar organiseren we op de middag van 26 november weer een Duurzame wintermarkt!

Het belooft weer een gezellige markt met allerleid prachtige handgemaakte producten te worden. Voor iedereen en elke portemonnaie wat wils. Je vindt er onder andere kleding, een lekker hapje, honing, jam, tassen, sieraden, glas in lood, kunst en veel gezelligheid

De huiskamer staat er onder andere met een ‘vanaf 50 cent tafel‘ waar je speelgoed, homemade appelmoes, zelfgemaakt haak- en breiwerk, bietjes op zuur en ander leuks kunt kopen. Wat je van deze tafel koopt, komt ten goede aan onze activiteiten en/of een gratis maaltijd of koffie aan een buur die het minder breed heeft.

We verloten we een prachtige deken die door de breidames van de breimiddag gemaakt is. Ken je iemand die je wel een warme deken gunt? Schrijf zijn/haar naam op een lootje en stop het in de bus op de bar of mail het ons.  Om 15.30 uur wordt de winnaar getrokken.

Zien we je de 26e?

 

OP DE AGENDA

 • Kinderactiviteiten tot de kerstvakantie
  dinsdag 31 oktober @ 09:00

  Zoek je een leuke activiteit voor je kind. Kijk eens of hier wat leuks bij zit. Vast wel toch?!

 • Koffie(t)Huis Miereveld
  maandag 4 december @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur is de huiskamer open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje; kom gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 4 december @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • ONS Naaiatelier
  maandag 4 december @ 13:30

  Elke maandagmiddag is ONS naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) op de Buitengewoonfiets
  donderdag 7 december @ 10:00

  Wil je de frisse fietswind weer eens door je haren voelen? Kom dan op donderdag ochtend naar de Huiskamer en fiets mee met Jeroen.