Activiteiten

door & voor wijkgenoten van Amersfoort Zuid

Van harte welkom in de sfeervolle Huiskamer in Huis Miereveld! Prachtig (al zeggen we het zelf) en uiteraard duurzaam ingericht met hulp van onze eigen circulaire stadswerkplaats.

Op maandag, donderdag en vrijdag is de Huiskamer open om een kop koffie te komen doen met wat lekkers, om een krantje te lezen of een mooi boek of spel uit de kast te trekken, even wat werk te verzetten of gewoon voor een praatje. Medewerkers van de Alliantie, Indebuurt033, Leef3.nu klappen er ook regelmatig hun laptop open. Kun je meteen vragen over wonen & welzijn die je voor hen hebt bij hen kwijt. Kijk in de agenda wanneer zij er zijn.

Kom op dinsdagavond luisteren en vertellen over je hobby, je beroep of wat jou bezighoudt bij de Wij(k) vertelt. Of geniet elke tweede zondag van de maand van de Wij(k) op podium, met muziek, theater, dans en meer. Voor zowel bewezen als aankomend talent. Laat jij je zien/horen? Meld je aan via huismiereveld@hotmail.com

Iedere tweede vrijdagochtend van de maand zijn ouders, opa’s en oma’s welkom met hun kroost. Ontmoet andere (groot)ouders of stel je opvoedvragen aan een professional van Indebuurt033 die er dan ook is.

De woensdagmiddagen zijn gereserveerd voor activiteiten voor kinderen.

Op de agenda vind je alle activiteiten die de komende tijd plaatsvinden

Wil je zelf een activiteit organiseren? Leuk! Kom langs of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Pas op! Donderdag, vrijdag en zaterdag gooit Douwe Desem de deuren van zijn bakkerij open. Voor je het weet val je voor de verleiding van een van zijn onweerstaanbare baksels…