De Wij(k) eet samen

25 mei, 2026 @ 17:30 - 19:00
Elke tweede en vierde maandag van de maand organiseren we een gezellige en smakelijke aanschuiftafel in Huis Miereveld. Buurtgenoten koken dan samen een vegetarische verrassingsmaaltijd voor de buurt.
Naast het heerlijke eten en de gezelligheid is het ook een leuke manier om je netwerk uit te breiden en/of oude (buurt)contacten weer wat nieuw leven in te blazen. Neem je buurman of -vrouw dus gerust mee :)!

Eet je gezellig mee?

Programma

17.30 – 18u inloop
18.00 – 19.00u diner
19.00 – 19.30u napraten / einde
Waar: In de huiskamer van Huismiereveld
Aanmelden
: graag uiterlijk de vrijdag ervoor via 06 439 62 628 of huismiereveld@hotmail.com
Kosten: €5,- / €7,- / €9 ,- (je bepaalt zelf wat je betaalt)
Graag zo gepast mogelijk betalen of via de QR code aan de bar

OP DE AGENDA

  • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
    vrijdag 12 juli @ 08:00

    Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

  • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
    zaterdag 13 juli @ 10:00

    Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

  • De Wij(k) tuiniert samen
    zaterdag 27 juli @ 10:00

    Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

  • LEGO Bouwmiddag (6-12 jr) **VOL**
    zondag 28 juli @ 14:00

    Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar onze maandelijkse LEGO bouwmiddag!

  • Répair Café
    maandag 29 juli @ 10:00

    Elke laatste maandag van de maand zijn onze repairders aanwezig voor reparaties van kapotte zaken. Loop gerust even binnen met apparaten speelgoed, kleding waaraan iets gemaakt moet worden.