Workshop Klimaatkaarten (10-14 jr)

donderdag 8 augustus @ 10:00 - 12:00

Denk jij wel eens na over het milieu? En maak jij je ook wel eens zorgen als je hoort of leest over het smeltende ijs in de …., en andere klimaatveranderingen? Zou je graag iets doen om het te verbeteren, maar weet je niet hoe? Doe dan mee met het klimaatkaartenspel!

Tijdens het klimaatkaartenspel ontdek je hoe het nou echt zit. Wat zijn de oorzaken van de klimaatveranderingen en waarom maken mensen zich er zorgen over? Met elkaar bedenk je wat jij er alvast aan kunt doen om de situatie te verbeteren.

Voor wie: 10-14 jaar
Waar: Miereveldstraat 72, door de bruine deuren 2x rechts
Wanneer: 8 augustus, 10-12u
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628. Aanmelden kan tot en met 6 augustus
Kosten: €0,– /€2,.50 /€ 5,-– (je bepaalt zelf wat je betaalt)

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 17 juni @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 17 juni @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!