Wij(k) op podium: Inkhorn Controversy en ander talent

zondag 10 maart @ 15:30 - 18:00

Dit Wij(k) op podium verwelkomen we, naast ander talent uit Amersfoort-Zuid, de Utrechtse band Inkhorn Controversy!

De band speelt zowel Nederlands- als Engelstalige Indie. Met hun eigenzinnige teksten schuwen ze ook uitstapjes naar Kleinkunst niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Doors met Hans Dorrestein op zang.

De band bestaat uit twee gitaristen, een bassist en een drummer. Ook wordt gebruikt gemaakt van een synthesizer en samples. Deze zondag spelen ze een akoestische set.

Programma
15.30 – 16:00 inloop
16:00 – 17.30 optredens
17.30 – 18.00 nazit met evt. soepje (tegen kleine vergoeding)

Wij(k) op podium is een gemoedelijke middag met een gevarieerd programma met gedichten, verhalen en muziek. Voor en door wijkgenoten uit Amersfoort-Zuid.

Wil jij je talent laten zien/horen op het podium? Er is een piano, gitaar, cajon en microfoon (versterkt) aanwezig! Neem contact op met Lars via: inloopmuziek@gmail.com

OP DE AGENDA

 • Répair Café
  maandag 26 februari @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn o.a. Jan en Han (all-round repareerders), Jan (handig met alles met een snoer) en Gerda (handig met de naaimachine) aanwezig voor reparaties van kapotte zaken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 26 februari @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 16u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 26 februari @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 26 februari @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) eet samen
  maandag 26 februari @ 17:30

  Elke tweede en vierde maandag van de maand organiseren we een gezellige en smakelijke aanschuiftafel in Huis Miereveld. Buurtgenoten koken dan samen een vegetarische verrassingsmaaltijd voor de buurt.