Schrijfworkshop Liefde voor de Natuur

woensdag 26 juni @ 10:00 - 12:00

Op woensdagochtend 26 juni organiseert Huis Miereveld een schrijfworkshop voor volwassenen. Het thema is “Liefde voor de natuur”. Tijdens de workshop ga je aan de slag met creatieve oefeningen en leer je hoe je persoonlijke (natuur)verhalen nog sprekender kunt opschrijven. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. Iedereen kan het. Het enige dat je nodig hebt is pen en papier (neem dit ajb zelf mee).

De workshop wordt gegeven door schrijfcoach en journalist Dana Ploeger uit Amersfoort.

De schrijfochtend is een van de activiteiten die wordt georganiseerd in het kader van de reizende tentoonstelling Biodiversiteit in Amersfoort. Deze tentoonstelling is de hele maand juni in Huis Miereveld te zien.

Wanneer: woensdag 26 juni van 10 tot 12 uur.
Waar: in de huiskamer van Huis Miereveld (door de bruine deuren en dan 2x rechts)
Voor wie: volwassenen
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628 (appje)
Kosten: eigen bijdrage € 0,00 / € 5,00 / € 7,50 + je eventuele consumpties

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) tuiniert samen
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

 • De Wij(k) gives a shit
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Hoe dat doorbroken kan worden zie en hoor je zaterdag 22 juni op locatie in Achterveld.

 • Muziek(school) in de huiskamer
  zaterdag 22 juni @ 11:00

  Deze zaterdag spelen leerlingen van de Amersfoortse muziekschool de sterren van de hemel in onze huiskamer. Piano, gitaar, zang, saxofoon….de leerlingen laten graag aan de wijk horen wat ze hebben geleerd..

  Kom luisteren naar dit aanstormend talent!