Schrijfcafe

woensdag 28 februari @ 10:00 - 12:30

In het schrijfcafe laat schrijver en coach Dana Ploeger je via je eigen schrijfsels (nog meer) ontdekken hoe je in elkaar steekt.

Tijdens het cafe schrijf je over jezelf en je leven. Je maakt korte schrijfoefeningen over persoonlijke herinneringen en doet schrijfoefeningen die je vanuit het hoofd naar je hart brengen. Dit alles met humor, luchtigheid en respect voor elkaar.

Het vrijwillig delen van de teksten, het luisteren naar elkaar, zorgt voor échte ontmoeting. Dan merk je dat in ieders unieke verhaal ook aspecten zitten die voor meer mensen herkenbaar zijn.

Elke schrijfochtend heeft een eigen thema en is onderdeel van een serie van vijf bijeenkomsten. Je kunt dus één keer of alle vijf ochtenden meedoen.

Graag van tevoren opgeven.

 

Waar: Huiskamer, door de bruine deuren twee keer rechts

Wanneer: woensdagochtend 28 februari, 13 en 27 maart, 10 en 24 april van 10.00 tot 12.30 uur

Kosten: €5,- of €10,- per keer (je bepaalt zelf wat je betaalt).

Aanmelden & info: Dana Ploeger 06-45320583 / dana@danaploeger.nl

 

OP DE AGENDA

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 4 maart @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 16u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 4 maart @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 4 maart @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • Training GOED omgaan met dementie
  dinsdag 5 maart @ 14:00

  Volg kosteloos de training GOED omgaan met dementie en ontdek hoe je goed kunt omgaan met mensen met mensen met dementie. Mensen die je tegenkomt in je omgeving, het buurthuis, de winkel en hoe je contact kunt maken. Je kunt de training in de middag (14-17u) of in de avond volgen (19-22u)

 • De Wij(k) op de Buitengewoonfiets
  donderdag 7 maart @ 10:00

  Elke donderdag van 10.00 tot 12.30 is Jeroen van Stichting […]