Muziek op Schoot met Magommetje (0-5 jr)

vrijdag 12 juli @ 10:00 - 12:00

Kom deze ochtend samen met andere ouders en jonge kinderen zingen, dansen en muziek maken tijdens de workshop Muziek op Schoot!

Op vrijdag 12 juli en 16 augustus geeft Miranda Bolderman van Magommetje weer twee workshops Muziek op Schoot. Er is een workshop om 10u en eentje om 11u. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Muziek op schoot is een muziekworkshop voor kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Tijdens de workshop zing, beweeg, speel en luister je samen met je (klein)kind. We zingen liedjes van vroeger en nu, doen muziek- en beweegspelletjes en zingen over allerlei dagelijkse dingen. Er is spelmateriaal en er zijn muziekinstrumentjes voor de kinderen om het geheel te ‘begeleiden’;)

Krijg je ook al zo’n zin om mee te doen? Meld je dan snel aan!

Waar: Miereveldstraat 72, door de bruine deuren 2x rechts
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628, geef svp aan of je om 10u of om 11u wilt komen!
Kosten: €0,– /2,50 /5,-– (je bepaalt zelf wat je betaalt), daarnaast betaal je voor eventuele eigen consumpties

Elke  vrijdag is er van 10 tot 12u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met/en jonge kinderen (0-5jr) te ontmoeten. Om onder het genot van een kop koffie of thee (bij) te kletsen en/of even een tijdschrift te lezen terwijl je guppie(s) spelen in de speelhoek. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen wanneer het je uitkomt.

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • Koffie(t)huis Miereveld
  vrijdag 21 juni @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • MiereNest: ontmoet andere kinderen & ouders
  vrijdag 21 juni @ 10:00

  Elke vrijdagochtend is er van 10u tot 12u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met jonge kinderen (0-5 jr) te ontmoeten.