LEGO Bouwmiddag (9-12 jr) **geannuleerd**

zondag 28 april @ 14:00 - 15:30

Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

Samen met Stichting Herobricks organiseren we elke laatste zondag van de maand een LEGO-bouwmiddag. We gaan met zijn allen lekker aan de slag met een enorme berg LEGO.  Samen bouwen we aan een leuk project. Bijvoorbeeld een vliegveld, een dierentuin of een stad. Iedereen bouwt een stukje en je kunt zelf verzinnen wat dat is.

Ben je al nieuwsgierig wat het (thema) deze keer gaat worden? Geef je dan snel op!

Stichting Herobricks organiseert leuke LEGO-activiteiten in Baarn en omstreken. Ze organiseren bouwmiddagen voor hoogbegaafden, volwassenen, op scholen en kinderen uit de buurt. Ze lenen ook LEGO-sets uit. De stichting is een uit de hand gelopen hobby van zoon Simon (7) en vader Rene (40) van Helden

Wanneer: elke laatste zondag van de maand van 14-15.30u
(28/4, 26/5, 30/6)
Waar: in de huiskamer van Huis Miereveld (door de bruine deuren en dan 2x rechts)
Voor wie: kinderen uit groep 6,7 en 8
Aanmelden: **geannuleerd** Je kunt je niet meer opgeven voor deze LEGO middag, maar voor 26 mei kan dat wel, zien we je dan?
Kosten: €0,00 / €2,50 / €5 ,-  Je bepaalt zelf wat je betaalt.

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 15 juli @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projecten starten of projecten af)maken waar je thuis niet aan toekomt. Voel je welkom!

 • De Wij(k) beweegt samen: Tai Chi met Jurrien
  dinsdag 16 juli @ 09:00

  Tijdens de Wij(k) beweegt leert Jurrien je graag de basisbewegingen van de Taoïstische Tai Chi. Dit zijn zeven bewegingen die stilstaand of stilzittend kunnen worden geoefend. Het zijn bewegingen die je heel eenvoudig ook thuis kunt oefenen.