LEGO Bouwmiddag (9-12 jr)

zondag 28 april @ 14:00 - 15:30

Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

Samen met Stichting Herobricks organiseren we elke laatste zondag van de maand een LEGO-bouwmiddag. We gaan met zijn allen lekker aan de slag met een enorme berg LEGO.  Samen bouwen we aan een leuk project. Bijvoorbeeld een vliegveld, een dierentuin of een stad. Iedereen bouwt een stukje en je kunt zelf verzinnen wat dat is.

Ben je al nieuwsgierig wat het (thema) deze keer gaat worden? Geef je dan snel op!

Stichting Herobricks organiseert leuke LEGO-activiteiten in Baarn en omstreken. Ze organiseren bouwmiddagen voor hoogbegaafden, volwassenen, op scholen en kinderen uit de buurt. Ze lenen ook LEGO-sets uit. De stichting is een uit de hand gelopen hobby van zoon Simon (7) en vader Rene (40) van Helden

Wanneer: elke laatste zondag van de maand van 14-15.30u
(28/4, 26/5, 30/6)
Waar: in de huiskamer van Huis Miereveld (door de bruine deuren en dan 2x rechts)
Voor wie: kinderen uit groep 6,7 en 8
Kosten: gratis / vrijwillige bijdrage

OP DE AGENDA

 • Répair Café
  maandag 26 februari @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn o.a. Jan en Han (all-round repareerders), Jan (handig met alles met een snoer) en Gerda (handig met de naaimachine) aanwezig voor reparaties van kapotte zaken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 26 februari @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 16u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 26 februari @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 26 februari @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) eet samen
  maandag 26 februari @ 17:30

  Elke tweede en vierde maandag van de maand organiseren we een gezellige en smakelijke aanschuiftafel in Huis Miereveld. Buurtgenoten koken dan samen een vegetarische verrassingsmaaltijd voor de buurt.