Koffie(t)huis Miereveld

9 januari, 2025 @ 10:00 - 12:00

Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kom vooral gezellig langs!

Als je wilt (dat hoeft niet) kan je dat doen onder het genot van een lekker glaasje zelfgemaakte druivensap, thee of koffie. We serveren naast fris en thee ook cappucino, cafe latte,  espresso, flat white, latte machiato, ristretto en natuurlijk ook een gewoon kopje koffie.

We gebruiken daarvoor de koffiebonen van Pure Africa Coffee. Een keten die haar koffiebonen voor een eerlijke prijs rechtstreeks inkoopt bij koffiecoöperaties in Afrika, samenwerkt met boeren om de impact op het milieu te verkleinen en investeert in micorcredieten voor Afrikaanse ondernemers.

Waar: huiskamer (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer: elke maandag, donderdag, vrijdag van 10-12u
Kosten: je betaalt alleen voor je eventuele consumpties
koffie/thee €0,50 / €1,50
koffiepecials €1,50 / €2,50 per kopje
frisdrank vanaf € 1,00
(je bepaalt zelf welk bedrag je betaalt)

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) tuiniert samen
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

 • De Wij(k) gives a shit
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Hoe dat doorbroken kan worden zie en hoor je zaterdag 22 juni op locatie in Achterveld.

 • Muziek(school) in de huiskamer
  zaterdag 22 juni @ 11:00

  Deze zaterdag spelen leerlingen van de Amersfoortse muziekschool de sterren van de hemel in onze huiskamer. Piano, gitaar, zang, saxofoon….de leerlingen laten graag aan de wijk horen wat ze hebben geleerd..

  Kom luisteren naar dit aanstormend talent!