Koffie(t)huis Miereveld

3 januari, 2025 @ 10:00 - 12:00

Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kom vooral gezellig langs!

Als je wilt (dat hoeft niet) kan je dat doen onder het genot van een lekker glaasje zelfgemaakte druivensap, thee of koffie. We serveren naast fris en thee ook cappucino, cafe latte,  espresso, flat white, latte machiato, ristretto en natuurlijk ook een gewoon kopje koffie.

We gebruiken daarvoor de koffiebonen van Pure Africa Coffee. Een keten die haar koffiebonen voor een eerlijke prijs rechtstreeks inkoopt bij koffiecoöperaties in Afrika, samenwerkt met boeren om de impact op het milieu te verkleinen en investeert in micorcredieten voor Afrikaanse ondernemers.

Waar: huiskamer (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer: elke maandag, donderdag, vrijdag van 10-12u
Kosten: je betaalt alleen voor je eventuele consumpties
koffie/thee €0,50 / €1,50
koffiepecials €1,50 / €2,50 per kopje
frisdrank vanaf € 1,00
(je bepaalt zelf welk bedrag je betaalt)

OP DE AGENDA

 • Week zonder afval
  zaterdag 25 mei @ 10:00

  In de Week zonder afval kun je inspiratie opdoen hoe je je leven met minder afval in kunt richten. Er is een divers programma, kom luisteren en/of meedoen!

 • Zero Waste Lentemarkt
  zondag 26 mei @ 13:00

  In navolging op de gezellige Wintermarkt organiseren we op 26 mei een Zero Waste Duurzame Lentemarkt.

  Binnen tref je kraampjes met o.a. 2e hands kleding, zeep, tassen, sieraden, houtproducten van onze eigen Circulaire Stadswerkplaats, soep en koek van eigen deeg en leuke workshops / activiteiten

 • LEGO Bouwmiddag (9-12jr)
  zondag 26 mei @ 14:00

  Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

 • Répair Café
  maandag 27 mei @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn onze repairders aanwezig voor reparaties van kapotte zaken. Loop gerust even binnen met apparaten speelgoed, kleding waaraan iets gemaakt moet worden.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 27 mei @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!