Koffie(t)huis Miereveld

vrijdag 11 oktober @ 10:00 - 12:00

Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kom vooral gezellig langs!

Als je wilt (dat hoeft niet) kan je dat doen onder het genot van een lekker glaasje zelfgemaakte druivensap, thee of koffie. We serveren naast fris en thee ook cappucino, cafe latte,  espresso, flat white, latte machiato, ristretto en natuurlijk ook een gewoon kopje koffie.

We gebruiken daarvoor de koffiebonen van Pure Africa Coffee. Een keten die haar koffiebonen voor een eerlijke prijs rechtstreeks inkoopt bij koffiecoöperaties in Afrika, samenwerkt met boeren om de impact op het milieu te verkleinen en investeert in micorcredieten voor Afrikaanse ondernemers.

Waar: huiskamer (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer: elke maandag, donderdag, vrijdag van 10-12u
Kosten: je betaalt alleen voor je eventuele consumpties
koffie/thee €0,50 / €1,50
koffiepecials €1,50 / €2,50 per kopje
frisdrank vanaf € 1,00
(je bepaalt zelf welk bedrag je betaalt)

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 15 juli @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projecten starten of projecten af)maken waar je thuis niet aan toekomt. Voel je welkom!

 • De Wij(k) beweegt samen: Tai Chi met Jurrien
  dinsdag 16 juli @ 09:00

  Tijdens de Wij(k) beweegt leert Jurrien je graag de basisbewegingen van de Taoïstische Tai Chi. Dit zijn zeven bewegingen die stilstaand of stilzittend kunnen worden geoefend. Het zijn bewegingen die je heel eenvoudig ook thuis kunt oefenen.