Koffie(t)huis Miereveld

vrijdag 16 augustus @ 10:00 - 12:00

Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kom vooral gezellig langs!

Als je wilt (dat hoeft niet) kan je dat doen onder het genot van een lekker glaasje zelfgemaakte druivensap, thee of koffie. We serveren naast fris en thee ook cappucino, cafe latte,  espresso, flat white, latte machiato, ristretto en natuurlijk ook een gewoon kopje koffie.

We gebruiken daarvoor de koffiebonen van Pure Africa Coffee. Een keten die haar koffiebonen voor een eerlijke prijs rechtstreeks inkoopt bij koffiecoöperaties in Afrika, samenwerkt met boeren om de impact op het milieu te verkleinen en investeert in micorcredieten voor Afrikaanse ondernemers.

Waar: huiskamer (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer: elke maandag, donderdag, vrijdag van 10-12u
Kosten: je betaalt alleen voor je eventuele consumpties
koffie/thee €0,50 / €1,50
koffiepecials €1,50 / €2,50 per kopje
frisdrank vanaf € 1,00
(je bepaalt zelf welk bedrag je betaalt)

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!