Het MiereNest – Voorleesfeestje (0-5jr)

vrijdag 8 december @ 10:30 - 11:00

Terwijl pappa, mamma, opa of oma een lekker kopje thee of koffie drinkt, kan jij kijken en luisteren naar een mooi verhaal uit een prentenboek. Daarna kun je nog even knutselen, zingen we een liedje over het boek, kun je samen een boekje lezen, kleuren of gewoon lekker spelen in de speelhoek.

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er van 10 tot 11.30u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met jonge kinderen (0-5jr) te ontmoeten. Om onder het genot van een kop koffie of thee (bij) te kletsen en/of even een tijdschrift te lezen terwijl je guppie(s) spelen in de speelhoek.

Wanneer:  8 december om 10.30u
Waar: Miereveldstraat 72, door de bruine deuren 2x rechts
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com
Kosten: geen, je betaalt alleen voor je eigen consumpties

OP DE AGENDA

 • Kinderactiviteiten tot de kerstvakantie
  dinsdag 31 oktober @ 09:00

  Zoek je een leuke activiteit voor je kind. Kijk eens of hier wat leuks bij zit. Vast wel toch?!

 • Koffie(t)Huis Miereveld
  maandag 4 december @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur is de huiskamer open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje; kom gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 4 december @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • ONS Naaiatelier
  maandag 4 december @ 13:30

  Elke maandagmiddag is ONS naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) op de Buitengewoonfiets
  donderdag 7 december @ 10:00

  Wil je de frisse fietswind weer eens door je haren voelen? Kom dan op donderdag ochtend naar de Huiskamer en fiets mee met Jeroen.