Het MiereNest: peuter- & kleuteryoga

9 juni, 2023 @ 10:00 - 23:30

Lekker rekken, strekken, dansen en spingen! Op vrijdag 9 juni speelt Floor het yogaspel met de peuters en kleuters van Het MiereNest. Een hele speelse manier om je peuter of kleuter zich lekker te laten bewegen en van binnen rustig(er) te laten worden.

Floor is preventiemedewerker Jeugd in Amersfoort-Zuid en helpt ouders als ze opvoedvragen hebben. Je kunt deze ochtend kennis met haar maken als je wilt of gewoon lekker een kop koffie/thee komen doen terwijl je guppie aan het spelen of rekken en strekken is :)

Waar: Huiskamer Huis Miereveld, Miereveldstraat 72
Tijd: 10.30 tot 11u.
Kosten: gratis

Je bent tussen 10 en 11.30u sws van harte welkom voor een kop koffie/thee en het ontmoeten van andere (groot)ouders tijdens Het Mierenest. Voor de kinderen is er een speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan.

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 17 juni @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 17 juni @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projecten starten of projecten af)maken waar je thuis niet aan toekomt. Voel je welkom!