Het MiereNest – Muziek op schoot: kerst!

vrijdag 22 december @ 10:00 - 12:00

Samen met je (klein)kind zingen over lichtjes en kerst met belletjes en meer! We zingen leuke liedjes van vroeger en nieuwe liedjes van nu. Daarbij mogen de kindjes muziekinstrumentjes en spelmateriaal gebruiken

De Muziek op Schoot workshops worden gegeven door Miranda Bolderman van Magommetje, Zij geeft Muziek op schoot op verschillende locaties in Amersfoort.

Er zijn twee ‘rondes’: eentje om 10u en eentje om 11u. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Waar: Miereveldstraat 72, door de bruine deuren 2x rechts
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com, geef svp aan of je om 10u of om 11u wilt komen
Kosten: geen/vrijwillige bijdrage, je betaalt alleen voor je eigen consumpties

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er van 10 tot 11.30u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met jonge kinderen (0-5jr) te ontmoeten. Om onder het genot van een kop koffie of thee (bij) te kletsen en/of even een tijdschrift te lezen terwijl je guppie(s) spelen in de speelhoek.

OP DE AGENDA

 • Kinderactiviteiten tot de kerstvakantie
  dinsdag 31 oktober @ 09:00

  Zoek je een leuke activiteit voor je kind. Kijk eens of hier wat leuks bij zit. Vast wel toch?!

 • Koffie(t)Huis Miereveld
  maandag 4 december @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur is de huiskamer open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje; kom gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 4 december @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • ONS Naaiatelier
  maandag 4 december @ 13:30

  Elke maandagmiddag is ONS naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) op de Buitengewoonfiets
  donderdag 7 december @ 10:00

  Wil je de frisse fietswind weer eens door je haren voelen? Kom dan op donderdag ochtend naar de Huiskamer en fiets mee met Jeroen.