Het MiereNest – Muziek op schoot: kerst!

22 december, 2023 @ 10:00 - 12:00

Samen met je (klein)kind zingen over lichtjes en kerst met belletjes en meer! We zingen leuke liedjes van vroeger en nieuwe liedjes van nu. Daarbij mogen de kindjes muziekinstrumentjes en spelmateriaal gebruiken

De Muziek op Schoot workshops worden gegeven door Miranda Bolderman van Magommetje, Zij geeft Muziek op schoot op verschillende locaties in Amersfoort.

Er zijn twee ‘rondes’: eentje om 10u en eentje om 11u. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Waar: Miereveldstraat 72, door de bruine deuren 2x rechts
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com, geef svp aan of je om 10u of om 11u wilt komen
Kosten: geen/vrijwillige bijdrage, je betaalt alleen voor je eigen consumpties

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er van 10 tot 11.30u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met jonge kinderen (0-5jr) te ontmoeten. Om onder het genot van een kop koffie of thee (bij) te kletsen en/of even een tijdschrift te lezen terwijl je guppie(s) spelen in de speelhoek.

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) tuiniert samen
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

 • De Wij(k) gives a shit
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Hoe dat doorbroken kan worden zie en hoor je zaterdag 22 juni op locatie in Achterveld.

 • Muziek(school) in de huiskamer
  zaterdag 22 juni @ 11:00

  Deze zaterdag spelen leerlingen van de Amersfoortse muziekschool de sterren van de hemel in onze huiskamer. Piano, gitaar, zang, saxofoon….de leerlingen laten graag aan de wijk horen wat ze hebben geleerd..

  Kom luisteren naar dit aanstormend talent!