Het MiereNest – (groot)ouder café: voorleesfeestje

8 september, 2023 @ 10:00 - 11:30

Anton heeft een toverhoed. Een echte. Nu kan Anton dus toveren. En wie het niet gelooft, die zal nog versteld staan. Anton is namelijk heel er goed in het wegtoveren van dingen. En mensen….!

Ben je ook zo benieuwd hoe dat afloopt? 

Vrijdag 8 september is er om 10.30u weer een voorleesfeestje tijdens het MiereNest. Jessica leest deze vrijdag voor uit het prentenboek Anton kan toveren. Daarna kunnen de kinderen hun eigen toverhoed maken! 

Het MiereNest is de plek om andere ouders (en grootouders) en hun kinderen (0-5 jr) te ontmoeten. Elke 2e en 4e vrijdag van de maand (deze maand dus op 8 september en 22 september) tussen 10 en 12u ben je van harte welkom om met je (klein)kind langs te komen. Er is een speelhoekje voor de kinderen. 

Kosten: vrije inloop/gratis, je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Voor het voorlezen graag aanmelden via huismiereveld@hotmail.com of T 06 6 439 626 28

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 17 juni @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 17 juni @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!