Het MiereNest – (groot)ouder café

22 september, 2023 @ 10:00 - 11:30

Het MiereNest is een gezellige ontmoetingsplek voor (groot)ouders met jonge kinderen.

Je kunt er terecht voor een kop koffie of thee puur voor de gezelligheid, om andere ouders te ontmoeten, er even uit te zijn, om ervaringen te delen met andere (groot)ouders, te luisteren naar het voorlezen, samen met je (klein)kind te knutselen of te luisteren naar een gastspreker. Voor de kinderen is er een speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan.

Adres: Miereveldstraat 72
Data: iedere 2e & 4e vrijdagochtend van de maand
Tijd: 10.00 – 11.30u
Kosten: Open inloop / drankjes voor eigen rekening

OP DE AGENDA

 • Week zonder afval
  zaterdag 25 mei @ 10:00

  In de Week zonder afval kun je inspiratie opdoen hoe je je leven met minder afval in kunt richten. Er is een divers programma, kom luisteren en/of meedoen!

 • Zero Waste Lentemarkt
  zondag 26 mei @ 13:00

  In navolging op de gezellige Wintermarkt organiseren we op 26 mei een Zero Waste Duurzame Lentemarkt.

  Binnen tref je kraampjes met o.a. 2e hands kleding, zeep, tassen, sieraden, houtproducten van onze eigen Circulaire Stadswerkplaats, soep en koek van eigen deeg en leuke workshops / activiteiten

 • LEGO Bouwmiddag (9-12jr)
  zondag 26 mei @ 14:00

  Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

 • Répair Café
  maandag 27 mei @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn onze repairders aanwezig voor reparaties van kapotte zaken. Loop gerust even binnen met apparaten speelgoed, kleding waaraan iets gemaakt moet worden.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 27 mei @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!