Haar doen voor papa’s

28 juni, 2023 @ 15:00 - 16:30

In de herkansing, nieuwe datum!!

Heb je een dochter met lange haren en zit je regelmatig met je handen in het haar omdat je niet weet wat je er mee moet doen?

Kom dan op woensdag 28 juni om 15.00 uur naar Huis Miereveld dan leggen we het je haarfijn uit!

In deze workshop leert Jolanda je hoe je haar moet verzorgen en kammen. Hoe je een scheiding maakt, clipjes of speldjes in doet. Hoe je één of meerdere staartjes maakt en als er tijd over is leren we je ook vlechtjes of een knotje maken.

Vanaf 14.45 uur zijn je dochter en jij welkom. Om 15.00 uur krijgen de vaders instructie en gaan de kinderen op het plein spelen. Er is oppas aanwezig. 

Na de uitleg komen de kinderen er bij en mag je kapsels uit gaan proberen op jouw eigen model. We kijken mee om je hierbij te helpen. Rond 16.30 uur is de cursus afgelopen en is er gelegenheid om met de andere vaders na te praten.

Lijkt het je leuk, meld je dan hier aan: huismiereveld@hotmail.com / app: 06-43962628

Tot 28 juni!

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 17 juni @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 17 juni @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!