Haar doen voor papa’s

woensdag 28 juni @ 15:00 - 16:30

In de herkansing, nieuwe datum!!

Heb je een dochter met lange haren en zit je regelmatig met je handen in het haar omdat je niet weet wat je er mee moet doen?

Kom dan op woensdag 28 juni om 15.00 uur naar Huis Miereveld dan leggen we het je haarfijn uit!

In deze workshop leert Jolanda je hoe je haar moet verzorgen en kammen. Hoe je een scheiding maakt, clipjes of speldjes in doet. Hoe je één of meerdere staartjes maakt en als er tijd over is leren we je ook vlechtjes of een knotje maken.

Vanaf 14.45 uur zijn je dochter en jij welkom. Om 15.00 uur krijgen de vaders instructie en gaan de kinderen op het plein spelen. Er is oppas aanwezig. 

Na de uitleg komen de kinderen er bij en mag je kapsels uit gaan proberen op jouw eigen model. We kijken mee om je hierbij te helpen. Rond 16.30 uur is de cursus afgelopen en is er gelegenheid om met de andere vaders na te praten.

Lijkt het je leuk, meld je dan hier aan: huismiereveld@hotmail.com / app: 06-43962628

Tot 28 juni!

OP DE AGENDA

 • Kinderactiviteiten tot de kerstvakantie
  dinsdag 31 oktober @ 09:00

  Zoek je een leuke activiteit voor je kind. Kijk eens of hier wat leuks bij zit. Vast wel toch?!

 • Koffie(t)Huis Miereveld
  maandag 4 december @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur is de huiskamer open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje; kom gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 4 december @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussen al 2,5 tafel ;-), tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis.

 • ONS Naaiatelier
  maandag 4 december @ 13:30

  Elke maandagmiddag is ONS naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projectjes starten of projectjes (af)maken waar je thuis niet aan toekomt.

 • De Wij(k) op de Buitengewoonfiets
  donderdag 7 december @ 10:00

  Wil je de frisse fietswind weer eens door je haren voelen? Kom dan op donderdag ochtend naar de Huiskamer en fiets mee met Jeroen.