Zero Waste Lentemarkt

zondag 26 mei @ 13:00 - 17:00
In navolging op de gezellige Wintermarkt organiseren we op 26 mei een Zero Waste Duurzame Lentemarkt.
Binnen tref je kraampjes met o.a. 2e hands kleding, zeep, tassen, sieraden, houtproducten van onze eigen Circulaire Stadswerkplaats, soep en koek van eigen deeg en leuke workshops / activiteiten:
 • 12u: Workshop: De wereld veranderen door er anders naar te kijken – Leon Polman van Green Side (werkplaats)
 • 13 & 15u: Workshop voor kids Maak je eigen diadeem van gerecycled materiaal door Xpozai (werkplaats)
 • 13 – 17u: Afval Bingo voor kids: Raap in de wijk afval en kijk of wat je allemaal vind op je bingokaart staat – bij Bingo is je prijs in de Huiskamer op te halen.
Buiten is onze Huis-imker Fokke te vinden, de managers van het wormenhotel Kees & Siebe en een kraampje met planten- en zadenruil. Heb je plantjes/zaadjes, neem ze mee. Het is een mooie gelegenheid de klimaatvriendelijke tuin te bekijken. We vertellen er graag over.
We streven dus naar Zero Waste deze dag. Neem alsjeblieft je eigen mok/glas/soepkom mee. Dat scheelt ons afwas ;-).
Wij hebben er nu al zin in. Kom je ook?

OP DE AGENDA

 • Week zonder afval
  zaterdag 25 mei @ 10:00

  In de Week zonder afval kun je inspiratie opdoen hoe je je leven met minder afval in kunt richten. Er is een divers programma, kom luisteren en/of meedoen!

 • Zero Waste Lentemarkt
  zondag 26 mei @ 13:00

  In navolging op de gezellige Wintermarkt organiseren we op 26 mei een Zero Waste Duurzame Lentemarkt.

  Binnen tref je kraampjes met o.a. 2e hands kleding, zeep, tassen, sieraden, houtproducten van onze eigen Circulaire Stadswerkplaats, soep en koek van eigen deeg en leuke workshops / activiteiten

 • LEGO Bouwmiddag (9-12jr)
  zondag 26 mei @ 14:00

  Bouw jij ook zo graag met LEGO, maar heb je al je LEGO-dozen al af? En heb je niet altijd zelf de inspiratie om zelf iets te verzinnen dat je kunt bouwen? Kom dan naar de LEGO bouwmiddag

 • Répair Café
  maandag 27 mei @ 10:00

  Elke laatste maandag van de maand zijn onze repairders aanwezig voor reparaties van kapotte zaken. Loop gerust even binnen met apparaten speelgoed, kleding waaraan iets gemaakt moet worden.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 27 mei @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!