De Wij(k) zingt samen

6 oktober, 2023 @ 14:00 - 15:00

Hou je van zingen, zing dan mee. Zang ervaring is absoluut niet noodzakelijk, het gaat om fijn samen ontspannen zingen.

De muzikale begeleiding wordt door Hilde op accordeon en Ineke op viool en gitaar gedaan. Dat belooft een muzikale ochtend.

Tijdloze verzoeknummers welkom.

Een greep uit de muziekkist: Evergreens zoals Que sera of tulpen uit Amsterdam, smartlappen zoals mijn wiegie was een stijfselkissie, zeemansliederen what shall we do with the drunken sailor? Maar ook Gospels zoals He got the whole world, Nederlandstalig zoals Ik hou van Holland, liedjes uit Ja zuster nee zuster zoals In een rijtuigje, m’n opa

Dat belooft een vrolijk uurtje! ;-)

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!