De Wij(k) zingt samen

6 oktober, 2023 @ 14:00 - 15:00

Hou je van zingen, zing dan mee. Zang ervaring is absoluut niet noodzakelijk, het gaat om fijn samen ontspannen zingen.

De muzikale begeleiding wordt door Hilde op accordeon en Ineke op viool en gitaar gedaan. Dat belooft een muzikale ochtend.

Tijdloze verzoeknummers welkom.

Een greep uit de muziekkist: Evergreens zoals Que sera of tulpen uit Amsterdam, smartlappen zoals mijn wiegie was een stijfselkissie, zeemansliederen what shall we do with the drunken sailor? Maar ook Gospels zoals He got the whole world, Nederlandstalig zoals Ik hou van Holland, liedjes uit Ja zuster nee zuster zoals In een rijtuigje, m’n opa

Dat belooft een vrolijk uurtje! ;-)

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) tuiniert samen
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

 • De Wij(k) gives a shit
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Hoe dat doorbroken kan worden zie en hoor je zaterdag 22 juni op locatie in Achterveld.

 • Muziek(school) in de huiskamer
  zaterdag 22 juni @ 11:00

  Deze zaterdag spelen leerlingen van de Amersfoortse muziekschool de sterren van de hemel in onze huiskamer. Piano, gitaar, zang, saxofoon….de leerlingen laten graag aan de wijk horen wat ze hebben geleerd..

  Kom luisteren naar dit aanstormend talent!