De Wij(k) speelt een spelletje

maandag 2 september @ 13:00 - 16:30

Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer van Huis Miereveld. Van klaverjassen, ondertussen tot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis, maar neem ook gerust je eigen spel mee als je dat leuk vindt.

Kom je ook en speel je mee?

Waar: huiskamer (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer:
 elke maandag van 13.30 tot 15.30u (inloop vanaf 13u)
Kosten: geen, je betaalt alleen voor je eventuele consumpties
Aanmelden: niet nodig, loop gezellig binnen wanneer je wilt

 

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) tuiniert samen
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  Van schoolplein naar Wij(k)tuin. Na 8000 tegels verwijderd te hebben is er een een groene oase ontstaan met moes- en siertuin. Een heerlijke plek om in te werken en te zijn. Samen maken we de tuin steeds mooier. Kom je helpen? Groene vingers zijn niet nodig (maar mag wel natuurlijk ;))

 • De Wij(k) gives a shit
  zaterdag 22 juni @ 10:00

  De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Hoe dat doorbroken kan worden zie en hoor je zaterdag 22 juni op locatie in Achterveld.

 • Muziek(school) in de huiskamer
  zaterdag 22 juni @ 11:00

  Deze zaterdag spelen leerlingen van de Amersfoortse muziekschool de sterren van de hemel in onze huiskamer. Piano, gitaar, zang, saxofoon….de leerlingen laten graag aan de wijk horen wat ze hebben geleerd..

  Kom luisteren naar dit aanstormend talent!