De Wij(k) op podium – kampvuurspecial

zaterdag 15 juni @ 20:00 - 21:30

Een zomerse zwoele avond met muziek, gedichten en verhalen bij het kampvuur. Zaterdag 15 juli gebeurt het in de tuin van Huis Miereveld!

Kom luisteren en genieten of zelf een verhaal vertellen of een gedicht voordragen. Mss zie je jezelf al zitten met je gitaar bij het kampvuur terwijl wij naar je luisteren? Mocht jij je talent willen laten zien op dit fantastische buitenpodium, meld je dan even aan bij Lars (gegevens hieronder). Er is sws een gitaar en cajon aanwezig, mocht je die willen gebruiken.

Het programma:
19.30-20.00u inloop
20.00 – 21:30 optredens

Aanmelden
Vrije toegang, aanmelden is niet nodig

Gezellig als je er bij bent!

Meedoen?
Neem contact op met Lars via: inloopmuziek@gmail.com als je jouw talent deze avond wilt delen met de wijk!

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • Koffie(t)huis Miereveld
  vrijdag 21 juni @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • MiereNest: ontmoet andere kinderen & ouders
  vrijdag 21 juni @ 10:00

  Elke vrijdagochtend is er van 10u tot 12u MiereNest in Huis Miereveld. Een gemoedelijke, laagdrempelige plek om andere ouders met jonge kinderen (0-5 jr) te ontmoeten.