De Wij(k) kijkt een film: Bodemwinst

donderdag 25 juli @ 19:45 - 21:00

Wat is een gezonde bodem, hoe kun je daaraan werken en hoe draagt dit ook bij aan een gezonde bedrijfsvoering?

In de film Bodemwinst ontmoeten we zeven melkveehouders, akkerbouwers en tuinders, die actief met bodem bezig zijn. Ze vertellen hoe zij aandacht geven aan hun bodem en hoe ze die verder willen ontwikkelen. Op de praktijkverhalen wordt in de film vanuit verschillende optieken gereageerd door deskundigen.

Ook komt er aan de orde hoe een gezonde bodem bij kan dragen aan een gezond product, een gezond ecosysteem en aan de gezondheid van mensen. Zo ontstaat een toekomstgerichte film met veel kennis, maar wel met de voeten in de praktijk. De film Bodemwinstbijdrage wil zo een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van de landbouw r

Wanneer: 19.45u-21.30u (inloop vanaf 19.30u)
Waar: Huiskamer Huis Miereveld, Miereveldstraat 72 (door de bruine deuren, twee keer rechtsaf, door de groene deur)

Aanmelden: T 06 43 96 26 28 (appje) of huismiereveld@hotmail.com
Kosten: €0,00/€2,50/€5,00 je kiest zelf wat je betaalt; daarnaast betaal je voor je eventuele consumpties

Elke maand ben je welkom een film te komen kijken bij Huis Miereveld. We kiezen vaak voor een film die er toe doet, waar we met elkaar van kunnen leren en over kunnen praten. Heb jij suggesties voor de filmavond? Laat het ons weten! (huismierveld@hotmail.com)

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!