Creakids (6-12jr): gezichtscollages maken

20 december, 2023 @ 15:00 - 16:30

Deze middag maak je onder begeleiding van Margot een prachtige gezichtscollage. Je start met een stapeltje tijdschriften door te bladeren, lekker te scheuren en ander materiaal te verzamelen waarmee je jouw gezicht samenstelt.

De materialen zoals tijdschriften en lijm worden verzorgd, maar als je zelf mooie knipsels, stof, knopen, foto’s of tijdschriften mee wilt nemen om te verwerken, dan is dat natuurlijk prima.

Elke derde woensdag van de maand kunnen de kinderen uit de wijk hun creativiteit kwijt in Huis Miereveld. Elke keer gaan we met iets anders (creatiefs) aan de slag.

Zin om mee te doen? Geef je dan op via huismiereveld@hotmail.com

Waar: Huiskamer Huis Miereveld (door de bruine deuren, twee keer rechtsaf)
Wanneer:  woensdag 20 december, 15.00-16.00/16.30u
Voor wie: kinderen tussen 6-12 jaar

Aanmelden: T 06 43 96 26 28 (appje) of huismiereveld@hotmail.com
Kosten: geen/vrijwillige bijdrage, inclusief limonade

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!