De Wij(k) gives a shit

zaterdag 22 juni @ 10:00 - 14:00

De mens is het grootste gat in de voedselkringloop. Er zitten bordenvol voedingsstoffen in jouw poep die nu zonder om te kijken worden weggespoeld en verbrand. Daarmee laten we kostbare voedingsstoffen voor de bodem verloren gaan, die we weer aanvullen met energievretend kunstmest en vervuilende dierlijke mest. Eigenlijk best gek hè?

Compostboerderij Van den Hengel wil dit proces doorbreken. Hoe? Dat laten zij je zien.

Kom op 22 juni je eigen poep doneren en kijk & luister. En op 21 juni kun je tussen 10 – 12u en 14 – 16u emmertje met zaagsel halen in de Huiskamer t.b.v. geurloze donatie 

Programma 22 juni

tussen 11 – 12u welkom met je drol

12 – 13u film Holy Shit – Primeur van de nieuwe versie van de film, toegelicht door de beide maaksters Fides en Yanna

13 – 14u rondleiding

Locatie

Biologisch veeteelt en compostering bedrijf Van den Hengel
Hessenweg 112
Achterveld

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!