Creakids (6-12 jr): Geluksdoosjes & – stenen maken **geannuleerd**

zondag 7 april @ 15:00 - 16:30

Elke eerste zondag van de maand kunnen de kinderen uit de wijk hun creativiteit kwijt in Huis Miereveld. We gaan elke keer met iets anders (creatiefs) aan de slag. Bijvoorbeeld poppetjes van takken maken, grafitti tekenen of spuiten, schilderen in de tuin, kunst maken van afval,

Deze keer knutselen we onder begeleiding van Sandra Geluksdoosjes met geluksstenen (zie de foto).

Doe je ook mee?

Waar: huiskamer van Huis Miereveld (door de bruine deuren, twee keer rechts)
Wanneer: Elke eerste zondag van de maand
Kosten: €0,00 / €2,50 / €5,- (je bepaalt zelf of en wat je betaalt), inclusief limonade
Aanmelden:
** Deze activiteit is geannuleerd, we plannen ‘m later opnieuw in: interesse? Laat het ons weten, dan informeren we je! Mail of app ons dan even via
huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628,**

Is er iets dat je graag zou willen doen of leren? Laat het ons dan vooral weten, dan kijken we of we dat de volgende keer kunnen gaan doen!

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 15 juli @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projecten starten of projecten af)maken waar je thuis niet aan toekomt. Voel je welkom!

 • De Wij(k) beweegt samen: Tai Chi met Jurrien
  dinsdag 16 juli @ 09:00

  Tijdens de Wij(k) beweegt leert Jurrien je graag de basisbewegingen van de Taoïstische Tai Chi. Dit zijn zeven bewegingen die stilstaand of stilzittend kunnen worden geoefend. Het zijn bewegingen die je heel eenvoudig ook thuis kunt oefenen.