Creakids (6-12 jr): schilder of stempel je eigen tasje **VOL**

donderdag 22 augustus @ 14:00 - 15:30

Een hip herbruikbaar tasje met je eigen kunstwerk erop? Hoe leuk! Deze donderdag gaan we in de weer met schilderkwast en aardappelstempels om de kunstenaar of kunstenares in jou los te maken!

Kom je ook?

Voor wie: 6-12 jaar
Waar: huiskamer van Huis Miereveld
Wanneer: donderdag 22 augustus, 14.00-15.30u
Kosten: €0,– /€2,50 /€ 5,– (je bepaalt zelf wat je betaalt)
Aanmelden: de workshop zit helaas vol, je kunt je alleen nog voor de wachtlijst opgeven via huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628

Naast de activiteiten die we in de zomervakantie organiseren, kunnen de kinderen uit de wijk ook elke eerste zondag van de maand hun creativiteit kwijt in Huis Miereveld. We gaan elke keer met iets anders (creatiefs) aan de slag. Bijvoorbeeld poppetjes van takken maken, grafitti tekenen of spuiten, schilderen in de tuin, kunst maken van afval.

Is er iets dat je graag zou willen doen of leren? Laat het ons dan vooral weten, dan kijken we of we dat de volgende keer kunnen gaan doen!

OP DE AGENDA

 • Overzicht van kinderactiviteiten in de Zomervakantie
  vrijdag 12 juli @ 08:00

  Lekker genieten van de zomer(vakantie), of je dat nu thuis doet in het buitenland of in ons eigen kikkerlandje: er zijn vast wel dagen dat je kind wat leuks buiten de deur wil doen. Nou, dat kan! In de zomervakantie organiseren we weer verschillende kinderactiviteiten in Huis Miereveld. Je vindt ze hier op een rijtje.

 • Zwerfie Bingo (6-12 jr)
  zaterdag 13 juli @ 10:00

  Zoek de Zwerfies op de bingokaart en kom bij ons terug voor een lekkere verrassing!

 • Wij(k) op podium: Klezmer muziek met Kletzmaar
  zondag 14 juli @ 15:30

  Zin in klezmer muziek? Kom dan zondagmiddag 14 juli van 15.30 tot ca. 17u luisteren naar Kletzmaar. Een ensemble van vijf vrouwen die graag met elkaar muziek maken.

 • Koffie(t)huis Miereveld
  maandag 15 juli @ 10:00

  Iedere maandag, donderdag en vrijdag is de huiskamer tussen 10 en 12u open. Ontmoet je wijkgenoot, speel een spelletje, lees een boekje of  kom je huiswerk doen; kortom kom vooral gezellig langs!

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 15 juli @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!