Creakids: Wensstenen maken (6-12 jr)

zondag 7 juli @ 15:00 - 16:30

We hebben allemaal wel een wens diep van binnen waarvan we niet zeker weten of die ooit uitkomt toch? Hoe mooi als je dan een steen in een mooi doosje hebt die je af en toe weer herinnert aan die wens. Deze middag maken we zo’n unieke steen om jouw wensen nog meer te kunnen dromen en mss wel uit te laten komen!

Voor wie: 6-12 jaar
Waar: huiskamer van Huis Miereveld
Wanneer: 7 juli, 15.00 – 16.30u
Kosten: €0,– /€2,50 /€ 5,– (je bepaalt zelf wat je betaalt)
Aanmelden: via huismiereveld@hotmail.com of T 06 439 62 628, aanmelden kan tot en met uiterlijk 5 juli

Op eerste zondag van de maand kunnen de kinderen uit de wijk hun creativiteit kwijt in Huis Miereveld. We gaan elke keer met iets anders (creatiefs) aan de slag. Bijvoorbeeld poppetjes van takken maken, grafitti tekenen of spuiten, schilderen in de tuin, kunst maken van afval…

Is er iets dat je graag zou willen doen of leren? Laat het ons dan vooral weten, dan kijken we of we dat de volgende keer kunnen gaan doen!

OP DE AGENDA

 • Expositie Biodiversiteit
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  In juni vind je de expositie 'Biodiversiteit' in Huis Miereveld.  De expositie laat zien wat biodiversiteit is, welke natuur er allemaal te vinden is in Amersfoort én hoe we Amersfoort nog biodiverser (kunnen) maken. Er zijn spelletjes in de expositie en je kunt zelfs een liefdesbrief aan de aarde schrijven!

 • Activiteitenoverzicht juni
  zaterdag 1 juni @ 08:00

  Alle activiteiten van de maand juni overzichtelijk op een rijtje

 • De Wij(k) speelt een spelletje (avond)
  donderdag 6 juni @ 19:30

  Elke 2 weken op donderdagavond is er een spelletjesavond in de Huiskamer. Kom je ook en speel je mee? Aanmelden is niet nodig

 • De Wij(k) speelt een spelletje
  maandag 17 juni @ 13:00

  Elke maandagmiddag worden er spelletjes gespeeld in de Huiskamer. Van klaverjassen, ondertussentot rummicub. Er zijn van allerlei spelletjes in huis. Loop gerust even binnen!

 • De Wij(k) is creatief op de naaimachine
  maandag 17 juni @ 13:30

  Elke maandagmiddag is het naaiatelier open. Tijdens het naaiatelier kun je leren omgaan met de naaimachine, projecten starten of projecten af)maken waar je thuis niet aan toekomt. Voel je welkom!